Черен облак наближава,
скрива синьото небе!
Буря яростна настава,
ще се тъне във море!!
А земята се разклаща
и превръща се във яма!
Съобщение изпраща -
скоро може да я няма!
И недрата се разтварят
и отприщват древна лава.
Порти адски се отварят
и светът се заличава!!
Планините се разпадат
и природата умира!
И скалите се разтапят -
съществуването спира!
Нови времена настават.
Динозаври ще умрат!
Волни птици управляват!
Боговете ще мълчат!
© Сандостен Калций All rights reserved.
Къде сте ве, Откровенци, само лелко-чичовския масив от творците ли коментирате???