19.11.2011 г., 16:37 ч.

Силна 

  Поезия » Друга
705 0 2

Във войната на живота оцелявам,

падам, ставам, продължавам!

Да се боря само ми остана,

не искам драма, нито рана.

 

Силните се борим до последно,

в живота нищо не е лесно.

Аз съм силна, не ме е страх да го призная,

и ще бъда силна от тук до края!

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??