Във войната на живота оцелявам,
падам, ставам, продължавам!
Да се боря само ми остана,
не искам драма, нито рана.
Силните се борим до последно,
в живота нищо не е лесно.
Аз съм силна, не ме е страх да го призная,
и ще бъда силна от тук до края!
© Дарк Стефанова All rights reserved.