25.01.2011 г., 14:49 ч.

Силна и мъдра! 

  Поезия » Философска
800 0 0

Превъзмогнала миналото,

продължила смело напред,

загърбила ударите на живота,

и смела, и горда, и улегнала,

тя стои някъде отпред...

 

Силна и усмихната,

заела тези позиции,

които ù отиват, и с

гордо вдигната глава,

тя е успяла да се справи

с всичко това сама...

 

Макар и не толкоз хубава,

макар и скромна, но умна,

макар да беше изгубила

желание за живот,

тя се върна от миналото

и показа силен характер.

 

Затова нека я забележим

и да ù обърнем внимание.

Затова нека покажем и

нашата подкрепа и тя

ще ни стане приятелка.

 

Това е съдбата на една

малка и не толкоз страхлива

жена...

Така че всички ù се възхитиха

и я одобриха.

 

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??