24.08.2012 г., 11:03 ч.

Силна съм! 

  Поезия » Друга
545 0 2

Днес съм силна!

Събуждам се и усещам лъчите на слънцето

 нежно да ме галят.

Усещам отдавна изгубен трепет

 да се надига в мен.

Усмивка преди така плаха, а сега уверена

 изпълва моята душа.

Вече съм силна!

Тъгата не е господар повече над моето сърце

 и страхът не е вожд на моята съдба.

Нито Ти, любовнико стар, още владееш ключ

 към моята безкористна любов.

Болката по разбитите мечти и изгубени надежди изчезна

 като сковаващ студ от полъха на пролетта.

Силна съм!

С широко разтворени ръце прегръщам

 мига, деня, живота.

Вече несломима гордо препускам напред, готова

 да живея истински, а не на стоп-пауза.

Готова да върна себе си от мрачния лабиринт,

 аз се смея, обичам и грея както преди.

© Натали Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Готова да върна себе си от мрачния лабиринт,
    аз се смея, обичам и грея както преди.

    Само така момиче!Дерзай!
  • Добре е че си прогонила страха и тъгата!
    Бъди винаги силна!
Предложения
: ??:??