19.09.2015 г., 19:31 ч.  

Силната жена 

  Поезия » Любовна
405 0 2

Силната жена


Силната жена всичко може
да търпи в името на любовта.
Самата тя е любов!
Но не бъркайте истинската жена
с малките момиченца. Тези, които
не знаят какво искат и сякаш просто
се лутат в търсенето на някоя угодна
за тях цел, която така и не намират.

 

Мъже, вие знаете ли какво е 
значението на истинската жена? 
Тази, която е с голямата душевност
и голямото сърце! Знаете ли?
Ако намерите такава, дръжте я здраво
и я притиснете силно до себе си!
Не бягайте след малките момиченца,
защото те обичат така. Да си играят на гоненица.

 

Жената не бяга. Тя би ви обсипала
с нежност и ласки. Ще обвие сърцето ви
с ръцете си и ще го пази! И то ще потъне
в тази мила и топла прегръдка.
Но внимавайте! Внимавайте, мъже! 

Защото нараните ли една жена, тя може да се превърне

 в опустошително огнено кълбо. И може да се изгорите след това.


Силната жена е жена с характер!
Такава, каквато не срещаш всеки ден.
Всеотдайна и любяща. Уверена и смела.
Борбена и с очи искрящи. В тях виждаш нейната преданост.

 Затова вгледайте се

и не изпускайте тази магия!

 

 

С.Н

© Северина Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми!
    Поздравявам те за смелостта и силата на жената, която носиш в себе си !!!
  • Текстът е силно дидактичен. Това му пречи да се превърне в стойностна поезия. Ако обаче, намалиш дидактиката, то мисля, че ще ни поднесеш интересни текстове, Северина.

    Поздрав от мен!
Предложения
: ??:??