15.06.2016 г., 8:15 ч.

Силни мъже 

  Поезия
509 0 0

Има и силни мъже.
Вярно, вече на мода не са..
На някои този етикет
не им понася .. прав им път!
За силните - аплодисменти :
те не си тръгват на сутринта,

те прегръщат с комплименти,

те смело влизат в огъня,

не се срамуват от Обичам те,

не слагат маски фалшиви.
От тях лъха на спокойствие,

такива са мъжете - силните!

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??