Jun 15, 2016, 8:15 AM

Силни мъже 

  Poetry
510 0 0

Има и силни мъже.
Вярно, вече на мода не са..
На някои този етикет
не им понася .. прав им път!
За силните - аплодисменти :
те не си тръгват на сутринта,

те прегръщат с комплименти,

те смело влизат в огъня,

не се срамуват от Обичам те,

не слагат маски фалшиви.
От тях лъха на спокойствие,

такива са мъжете - силните!

© Емилия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??