8.09.2009 г., 7:53 ч.

Силогизъм 

  Поезия » Любовна
742 0 2

Простите неща в живота
все по-сложно стават.
Ти да можеш да ми шепнеш:
слънцето изгрява.

И дори да е нелепо,
най-отдолу, в "разни",
аз да мога да ти шепна:
слънцето залязва.

Ако някак си те няма,
да ми е тревожно.
Много просто е да стане.
Сложно е да може.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??