5.08.2007 г., 20:02 ч.

Симфония #3 

  Поезия
617 0 0

Ушите ми си измислиха симфония!

Тялото диктува отчаянието.

А копнежът помъдря... когато го убих.



Изкуствено дишане и черен бял дроб.

Безкапилярно сърце...

Симфония #3 приключи ненадейно!

      10.06.07                                                                              *край*

© Муф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??