9.05.2020 г., 6:37 ч.

Синева от музика 

  Поезия » Любовна
1528 11 12

... Уютно ми е

и копнежно влюбено.

Причината си ти ...

и тези слънчеви глухарчета.

Как само ми напомнят,

че любовта е чудо

и най-живителната

тръпка за душата.

И ми е някак слънчево,

сред синева от музика,

понесена от лудостта на вятъра.

И се изгубвам

в нежността на чувствата,

под топлата обвивка

на страстта ти.

Укроти ме!!!

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??