27.08.2008 г., 14:55 ч.

Синоптична прогноза 

  Поезия » Любовна
710 0 7
видя ли синоптичната прогноза
за следващите няколко години
независимо от всичко
ще вали моята обич
няма да бъде ветровито и облачно
ще вали върху теб поройно
не ще имаш време да разтвориш чадъра си
любовта ми ще те просмуче до кости
тогава ще усетиш студа на своите чувства
които прикриваш от страх
да не би да не бъдеш себе си
да не би да изпаднеш в грях
мълчи...
дъждът на любовта ми продължава да вали...

---------------------------------------------------------
28 юли 2008
Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??