5.06.2009 г., 11:59 ч.

Синовете ми 

  Поезия
584 0 1

                                   Синовете ми

 

И тази вечер гледам синовете си,

прегърнати, заспали от умора.

Погалвам ги по русите глави,

макар и малки, те са ми опора.

 

Те са вярята, която ме кара да вървя

напред с изправена глава.

И гръб да не превивам пред проблемите,

и  силата да устоя.

 

© Звезделина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??