Синовете ми
И тази вечер гледам синовете си,
прегърнати, заспали от умора.
Погалвам ги по русите глави,
макар и малки, те са ми опора.
Те са вярята, която ме кара да вървя
напред с изправена глава.
И гръб да не превивам пред проблемите,
и силата да устоя.
© Звезделина Василева Все права защищены