1.09.2012 г., 23:55 ч.

Синя луна 

  Поезия » Любовна
615 0 3

Усмирена, ризата пада на пода,
разстила се в светлина...
През прозореца воайорно те гледа
ококорена синя луна...
Усмихваш се, непристойно целуната -
икона е голотата ти.
На колене е слънцето, молейки се

още миг да е с 
красотата ти.

© Камен Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??