Усмирена, ризата пада на пода,
разстила се в светлина...
През прозореца воайорно те гледа
ококорена синя луна...
Усмихваш се, непристойно целуната -
икона е голотата ти.
На колене е слънцето, молейки се
още миг да е с
красотата ти.
© Камен Илиев All rights reserved.