4.02.2008 г., 8:53 ч.

Синя роза (за мен) 

  Поезия
699 0 0
                                                                                                                         

            

Купена.

Оригинално...

Отново изпълващ,

отново изпълващ мълчанието ми...

с целофан.

Напръскана със синьо... роза.

Боядисана искреност?

Цветна самотна вечер.

Лъжа с подходяща панделка.

Ела... ела, нека те прегърна,

понеже

искам и тази нощ да съм сама.

© Рая Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??