4 февр. 2008 г., 08:53

Синя роза (за мен) 

  Поэзия
701 0 0
                                                                                                                         

            

Купена.

Оригинално...

Отново изпълващ,

отново изпълващ мълчанието ми...

с целофан.

Напръскана със синьо... роза.

Боядисана искреност?

Цветна самотна вечер.

Лъжа с подходяща панделка.

Ела... ела, нека те прегърна,

понеже

искам и тази нощ да съм сама.

© Рая Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??