Feb 4, 2008, 8:53 AM

Синя роза (за мен) 

  Poetry
650 0 0
                                                                                                                         

            

Купена.

Оригинално...

Отново изпълващ,

отново изпълващ мълчанието ми...

с целофан.

Напръскана със синьо... роза.

Боядисана искреност?

Цветна самотна вечер.

Лъжа с подходяща панделка.

Ела... ела, нека те прегърна,

понеже

искам и тази нощ да съм сама.

© Рая Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??