13.05.2007 г., 20:27 ч.

Синьо 

  Поезия
540 0 1
Сърцето ми жадува теб,
душата ми разкъсана крещи!
Обичам те... тъй силно искам те,
без теб са празни мойте дни.

Сини и прекрасни... очи като небе,
очи, които гледат мен и казват ми - обичам те!

Щом двама се обичат,
любовта е жива - знам,
с тебе двама ще я пазим,
чак до края... чак дотам!

© АХ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми,когато го прочетох на сутринта...беше sms,посветен на любим човек,писан в НЕтрезво състояние!Надявам се да се хареса и на вес приятели.
Предложения
: ??:??