22.07.2008 г., 11:31 ч.

Синьo 

  Поезия » Любовна
894 0 5

На Мартин...

 

Уморен да вижда черно-бели клоуни

как сипят шарени лъжи,

един от цветовете техни си избрах -

цвета на твоите очи.

 

Щастлив и весел цвят привидно

мене заблуди,

но късно осъзнах, че ти от всички

сипеш най-шарени лъжи.

И избледня...

И се погуби...

И изчезна...

И се обезцвети...

 

на онези Сините, Студените - цветът

на онези, твоите очи...

 

А виж ме днес - Аз,

 

нещастникът - отново пише,

 

нещастникът - отново сам,

 

нещастникът - от теб забравен,

 

нещастникът - от болка разпилян!

© Ивич Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??