7.11.2018 г., 22:31 ч.

Синьо 

  Поезия » Свободен стих
1179 3 6

Синьо е небето,

синьо е морето.
Сини са планините,
сини са и реките.

 

Синя е тъгата.
И очите ти са сини.

 

Липсваш.

© Калина Хаджиниколова Всички права запазени

Скромният ми опит със свободния минималистичен стих. Споделяйте мнения и усещания :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??