Nov 7, 2018, 10:31 PM

Синьо 

  Poetry » Free verse
1184 3 6

Синьо е небето,

синьо е морето.
Сини са планините,
сини са и реките.

 

Синя е тъгата.
И очите ти са сини.

 

Липсваш.

© Калина Хаджиниколова All rights reserved.

Скромният ми опит със свободния минималистичен стих. Споделяйте мнения и усещания :)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??