9.06.2021 г., 23:06 ч.

Синьо 

  Поезия » Пейзажна
280 1 1

Синее планината
полазена с мъгла.
Заспали езерата,
с мастилена вода.

 

И синьо е небето
над нашата земя.
Метличина в полето
със цвят от него тя.

 

Красива са мечтите
летящи в синева,
а сини са очите
със поглед все към тях!

 

И синьо, много синьо -
любимият ми цвят.
Синчец ти подари ми
това е моят свят!

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??