10.09.2006 г., 16:34 ч.

Синьо и черно 

  Поезия
539 0 1

Синьо и черно

В мъглата се вплитат

Два силуета

В ноща се преплитат

Не виждам ясно

Защо е дошла,

Та той е толкова млад

Какво е видял?

Чувам го ридае,

И за него е рано

Нечестно, така е

Да го оставеше само!

Мъглата се спуска

Със всяка минута

още по-гъста

И става задушно...

Щом тихо стане

И полъх усетим

Краят дошъл е

Макар да не знаем...

 

 

10.09.2006

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??