8.07.2012 г., 9:57 ч.

Синьото в очите ти 

  Поезия » Любовна
527 0 0
Тази синя стихия в очите ти,
този устремен от погледи бяг
разпилява на части душата ми,
разпокъсва спокойния бряг.

Тези сини вълни във очите ти
надълбоко в душата ми влизат,
давят в синьо сълзите ми
и в очите ми слънце заспива.

Тези сини стрели във очите ти
със любов сърцето раняват
и не искам от тях да се крия,
да ги имам отдавна мечтая.

В синьото на очите ти мога
притихнала до край да остана,
за друго не ще те помоля,
в тях обич намирам желана.

© Ирина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??