23.07.2011 г., 23:20 ч.

Сирак 

  Поезия » Философска
726 0 3

Само на този свят,

захвърлено дори от майка и баща.

Сирачето само стои,

заключено между четири стени.

 

Пред малката икона на колене застава

и болката си към Бог отправя:

Защо е този свят така жесток?

Защо сега проклинам моята съдба?

Защо ли виждам изход само във смъртта?

Не искам много...

само мъничко любов,

малка радост в тоз живот,

трохичка щастие и благослов...

© Венета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??