12.03.2011 г., 11:23 ч.

Системата 

  Поезия » Философска
313 0 0
"Системата"

Системата е гадна,
системата е зла,
системата погубва твоята душа!

Системата е мръсна
машина за пари,
която кара твойта съвест да мълчи!

Системата отнема нашта свобода,
сърцата в лед сковава,
поробва мисълта!

Системата премазва без милост личността,
брутално тя потъпква справедливостта!

© Задгробник Евотош Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??