12 мар. 2011 г., 11:23

Системата 

  Поэзия » Философская
314 0 0
"Системата"

Системата е гадна,
системата е зла,
системата погубва твоята душа!

Системата е мръсна
машина за пари,
която кара твойта съвест да мълчи!

Системата отнема нашта свобода,
сърцата в лед сковава,
поробва мисълта!

Системата премазва без милост личността,
брутално тя потъпква справедливостта!

© Задгробник Евотош Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??