30.07.2020 г., 13:13 ч.  

Системата 

  Поезия » Гражданска
587 0 0

Като гледам бедните просяци -

сърцето ми се свива.

Сещам се за 240 глупаци,

за системата, що ги убива.

 

А и аз самият съм беден,

нищо не мога да им дам.

Че животът им е черен,

че държавата ми е такава ме е срам!

 

Ще доживеем ли ние самите

до времето, когато туй няма да го има,

или, о, бедни хора, няма да се спасите,

кога ли всеки тук нормални доходи ще взима?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??