18.07.2008 г., 14:29 ч.

***(ситно) 

  Поезия
532 0 26

 

 

изгубил се лъч
ме убоде
засълзи ми в очите
болка ситна
по страните
търкулна се
погъделичка
на устните крайчеца
и преболя…
                   … в усмивка


© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??