Мъгла, ефирна пелена,
притисната в нощта...
танцува с мрака.
Докосва го,
и вплитат се в една
красива сивота -
на свободата!
Кристално чисти
капчици сълзи
обгръщат всичко
като одеяло!
И скриват грозното
във нашите души
със нежното си покривало.
Красиво сиво -
плод на любовта
на черното и бялото във мрака!
А утрото,
със свойта светлина,
добавя още нещо...
топлината!
© Радка Горанова Всички права запазени
Извънземни поздрави от мен
Катя, хиляди благодарности, за това, че си прочела, оценила и харесала моя стих! Сърдечни поздрави