12.10.2012 г., 12:21 ч.

Сияйната дъга 

  Поезия » Философска
406 0 1

Този свят така различен

с много облаци и ветрове,

стихиен е и динамичен,

насечен с пътища и брегове.

 

Ттози свят обичан-мразен

се опитва да ни събере

в един-единствен сън безкраен

на едно божествено сърце.

 

Там, някъде зад хоризонта,

зад бялата стена,

където всички цветове се сливат

в така сияйната дъга.

© Росица Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нека всички цветове се сливат,за да бъдат и нашите души красиви.Успех!
Предложения
: ??:??