Този свят така различен
с много облаци и ветрове,
стихиен е и динамичен,
насечен с пътища и брегове.
Ттози свят обичан-мразен
се опитва да ни събере
в един-единствен сън безкраен
на едно божествено сърце.
Там, някъде зад хоризонта,
зад бялата стена,
където всички цветове се сливат
в така сияйната дъга.
© Росица Димова All rights reserved.