16.04.2017 г., 11:20 ч.

Скала 

  Поезия » Бели стихове
822 0 0

Скалà

 

Скала съм…

вълнáта ме облива.

Животът с неволи

отново ме залива…

 

Скала съм…

с камъни издялана.

От болка и мъка

често съкрушавана.

 

Скала съм…

от живота дялана.

От хора любими

за сетен път предавана.

 

Скала съм…

с вълни разрушавана.

Но от любов в сърцето

отново съхранявана…

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??