23.01.2007 г., 20:24 ч.

СКАНДАЛ 

  Поезия
660 0 11

 

 

Един красив следобед те изнервя,
проскърцва като бойно колело.
Във дебрите на мъжкото ти его
промъква се предчувствие за зло.


Камшикът слънчев искам да възседна,
напук на твоя  буен, остър нрав.
В такива дни не се усещам бедна,
а  дива, груба, жадна за любов.


До пръсване възбуждаш мисълта ми
и детонираш всеки светъл стрък.
Заблудите ти яростно препускат.
Изпъваш нервите ми - тетива на лък.


Обяздвам вятъра и грубите ти думи.
Победа без надeжда, без покой.
Угасва нещо страстно помежду ни.
Опиянени от безмилостен двубой.

 

 Димитрия Чакова

© Димитрия Чакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??