5.12.2010 г., 20:00 ч.

Скандал 

  Поезия » Любовна
532 0 0

Погледни лицето жадно,
за любов и нежност плаха
и сърце до болка гладно,
трепнещо във своята уплаха.

Заклейми и устни, и очи,

зная, много притчи има,
но дори и с хиляди жени,
пак ще бъдеш несравнима!

Затвори врата пред мен,
заключи я двойно ти,
нощта прелива се във ден,
а аз съм със отворени очи!

Наруши баланс и ритъм,
погреби вълшебните слова,
дори през улици да скитам,
пред твоя дом ще бдя!

Шамар плесни от ревност,
намрази ме от любов,
че човешката потребност
е огромен свят суров!

И пак прости ми, мила моя,
и пак, защото, имайки любов,
дори отмнал аз завоя,

настигаш ме и казваш в послеслов:
''Обичам те''

 

© Любослав Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??