28.02.2019 г., 23:07 ч.  

Не на хомосексуалните брошури на МОН! 

  Поезия » Гражданска
541 0 0

На МОН хомосексуални брошури

предизвикват тревогата ни за децата.

Кои са тези министерски карикатури,

що искат да разпространяват разврата!?

Загрижени сме за моралната чистота,

че много злини, грехове има в света!

Хора, моля ви, обърнете внимание

и нека за виновните има наказание!

 

https://duma.bg/gey-broshuri-razdavani-v-uchilishtata-vkaraha-mon-i-mz-v-obyasnitelen-rezhim-n186340

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??