Не мога
да спра да те обичам днес
Любовта умира бавно
Като старица
Без роднини
В старчески дом
На която са забранили шоколада
Аз съм скитница.
От малка
мама ми казваше
"Непостоянна"
Днес
Знам да събирам багаж
за четири минути
и половина
© Натали П. Всички права запазени