7.12.2019 г., 19:20 ч.

Скитник 

  Поезия » Друга
298 0 0

СКИТНИК

 

Отпрати ме...
Станах скитник без Любов.
Срещам красиви очи,
но търся твоите.
Топли устни ме докосват,
но аз целувам твоите горещи.
Голи тела в мен се впиват,
но за твоето само... паля свещи.
Ръце, зовещи мен, се простират,
но аз търся твоите крехките,
в шепите ти обилни
да приседна,
с Любовта си
в очите ти да погледна,
душата си да предам на твоите устни,
дори да е за последно,
две сърца влюбени...
в един Бог да се прекръстят!!!
Жадувам...
да е Възкресение
на една Любов,
в тъмнините разпръсната...!

 

07 12 2018

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??