25.06.2008 г., 22:27 ч.

Скитник по душа 

  Поезия » Любовна
538 0 2
Търся те навсякъде из този малък град,
ала не мога да намеря онези сини очи.
Търся те навсякъде из този малък град,
с разбито на две сърце.

Като скитник аз вечно ще пътувам по таз земя,
за да мога един ден да те намеря любов.
Като скитник аз вечно ще търся други пътеки,
по които да забравя за твоята любов, любимa.

И вечно аз ще бродя по тез земи безкрайни,
като скитник без душа, търсещ някъде утеха!
Скитникът по душа никога не ще се изплъзне от мен,
защото аз вечно ще те търся, любов!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??