29.10.2021 г., 19:10 ч.

Скрит 

  Поезия » Еротична, Друга
948 0 4

Скрит

Денят прекрасно се изниза

след дълга и протяжна нощ,

а ти остана с мойта риза,

изпила цялата ми мощ.

 

Загадките от твойте форми

сервираха водовъртежи

и паднаха от тебе всички норми,

а въображението се наежи.

 

Уж виждах те пред мене цяла,

а ти воално се изплъзна

и в сладостта си прималяла,

страст на балкона дълго зъзна.

 

В дима на моите пороци

едни следи от теб се скриха,

не бях научил тез уроци,

а жаждата ми утолиха.

 

Сега спокойно се разтапям

в пространството на твойто ложе

и с любовта ти се намятам,

защото може, още може ...

 

И чакаш ме да се съвзема,

в нирваната да сляза от небето.

Неразрешим ли е проблема,

ако остана зад пердето?

 

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви за коментарите Мая, Надежда и ВИ. Радвам се, че усмихвам. Не влизам често напоследък, затова толкова късно ви благодаря. Всъщност цял месец е минал. Извинете и хубаво настроение да е.
  • Бойко, и аз си стоя дълго време зад пердето, толкова дълго, че тя реши, че така си го е купила.
  • Хех! 🙂 Усмихваш!
Предложения
: ??:??