18.01.2024 г., 14:59 ч.

Скрита бодрост 

  Поезия » Епиграми
175 1 0

Под стария ми каскет

дреме скрит бохем - аскет.

Пенсията едва ми стига,

но това не пречи на жените още да намигам.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??