11.10.2014 г., 20:09 ч.

"Скромно" откровение 

  Поезия » Хумористична
510 0 0

                         "Скромно" откровение

 

                                   За оди, поеми

                                   няма време,

                                   но епиграми, анекдоти

                                   ги бича по ноти!  


                           Мъжки помисли

 

                Няма притча, текст или сага

                в която жената от много секс да бяга,

                даже когато е задоволена,

                е усмихната, бяла, червена

                кротка, сговорчива, разбрана

                дори  и ризата Ви ще е изпрана!?!  

 

                          Години, години

 

               Това, че старостта ни настига 

               то си е от Е.Г.Н - то,

               но оная с косата, където

               ни кръвното вдига

               и спотайва се в мрака,

               дано, тя да почака  

               да стигнем поне до стотака!!!    

 

                           

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??