27.12.2008 г., 10:11 ч.

Скучно 

  Поезия » Философска
612 0 5

Сама в леглото си заспах.

Сънувах нещо, но забравих.

Събудих се и малко полежах.

Станах и гимнастика направих.

 

Кафето пих си пак сама.

Закусих нещо там набързо.

Пошетах малко у дома,

а после кецовете вързах

 

и в парка тичах, ходих и седях,

по магазините поскитах,

но нищо ново не видях

и никого за нищо не попитах,

 

не срещнах никакъв познат

и никой с мен не заговори...

Самичка съм на този свят.

Ще трябва нещо, май, да сторя...

© Галина Белинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??