СКУКА
Вечно се заключва
кака в свойта стая,
видеото включва,
филми гледа - зная.
Аз във хола влизам.
И какво да правя?
Този телевизор
все реклами дава.
Бабите отново
сладко са заспали,
уж следят редовно
турски сериали.
Ама че е скука!
Ама че са хора!
Махам се оттука.
Друго е на двора!
МАРИЯ МАРИНОВА
© Maria marinova Всички права запазени