29.03.2008 г., 12:54 ч.

скулптури 

  Поезия » Еротична
800 0 6
  скулптури
Абдулрахман Акра
*****


два хълма скулптурни
върху които стоят
две чашки виолетови
две жaдни устни ги докосват
чашка по чашка
в дълбочината на хълмовете
кръвна лава копнее
чашките поредно се пълнят
с небесно вино
в тишината на нощта
ала ни капка не пада
благословени с любов
ги всмукват жадните устни
на влюбената душа

два хълма скулптурни
две райски длани
две чашки виолетови
две жадни устни
две души се сливат
една зора на щастие
облива вселената
със зърната слънчеви
в края на нощта

© Абдулрахман Акра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??