9.06.2021 г., 22:21 ч.

Скъпа сестричка 

  Поезия » За деца
410 0 2

Скъпа сестричка

 

Мила сестричка,

скъпа, добричка,

идваш със полет,

донасяш ни пролет.

 

Желаем ти здраве

и радост наяве,

бъди щастлива

и обичлива.

 

Тръгваш отново,

сърце е готово –

за тебе да плаче,

как другояче!

 

 

06.08.2019 г.                 Ивета Попова

© Ивета Стоянова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Припомни ми детенце, как се лети! »

26 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??