20.02.2024 г., 14:21 ч.

Скъперник на теб 

  Поезия » Бели стихове, Свободен стих
120 0 0

По старите върхове на моята неравност...

Се стичат моите ,обгорели дни в устрем  да си отидат в спомени...

Стрелките ме бутат  към тях...

Мразя часовник,  кой иска живот в секунди?

 

Аз съм скъперник и алчно те гледам...

Меря твоята вода  с моята чаша  и жажда...

Меря кислорода ти и ти го крадя в моето издишване...

Меря усмивките ти с моите липсващи...

 

Сега те заключих в моята пандора... 

Не съм Надежда да те пусна...

Но имам го ключът...

Утре е ден пак...ще ми трябва  вода и въздух да живея...ти си моят живот...

 

© Мария Чонкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??