29.11.2007 г., 11:25 ч.

Слаба, казваш, съм била... 

  Поезия
922 0 12
Слаба, казваш, съм била -
боляло ме от всяка твоя дума!
Защото вярвам в любовта,
защото зная колко струва...

Слаба, казваш, съм била -
уязвима, плаха и невинна!
А защо тогава, за беда,
до мен така и не достигна?!

Слаба, казваш, съм била,
а защо ме гледаш само отстрани
и защо да ме сънуваш никога не спря,
защо започвш да усещаш, че боли?!

Слаба, казваш, съм била,
а теб сърцето те раздира!
Разкъсва се от мъка и тъга,
че гордостта в него хич не се побира...

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??